Categorie├źn
Interessant

Chrome is bad …

Ik moet met grote verbazing erkennen, dat ik net een herstart heb uitgevoerd, nadat ik alles wat met Chrome te maken heeft, had verwijderd. En inderdaad, mijn Macbook Pro is heel, veel sneller geworden! Shocking. Iets dat Keystone heet is inderdaad de boosdoener. Zo lijkt het.

Ik had al veel eerder enkele belangrijke zaken uitgezet, werk al jaren met een sticker voor mijn camera (die even weg gaat als ik met iemand online ga zoomen, meeten).

Maar dit slaat echt alles. Ik vond het voor mijn ontwikkelwerk en webdesign altijd een prettige browser. Maar nu even niet meer. Nu even terug naar andere browsers.

Hier de webpagina die me aan het denken heeft gezet :
https://chromeisbad.com

Door John Oosterlaar

Hoi, ik zit ongeveer vanaf 1995 serieus op het internet. In 2007 ben ik voor mezelf begonnen. WordPress vind ik het beste (open-source) cms. Ik lees graag html, php, css en aanverwante webtalen. Dit is een blog over die materie.