Categorieën
WordPressed

IoT

De komende jaren zullen in het teken staan van nieuwe toepassingen waarbij de communicatie tussen 'dingen' grote impact zal hebben op ons leven. Vanaf 1990 toen html ontstond tot nu zijn ontwikkelingen en trends in ras tempo de revu gepasseerd. Met als startpunt de opkomst van WordPress in 2003. De nieuwe technologie zal het internet veranderen. We zijn als nooit tevoren verbonden met de 'digital space'. Kernpunt van deze ontwikkeling is de synergie tussen de fysieke en digitale wereld. 

Wat staat er te gebeuren? Elk dagelijks object (denk aan huishoudelijke apparatuur bijvoorbeeld) machine onderdelen en draagbare technologie zal verbonden zijn met internet. Op afstand de thermostaat beheren in de woonkamer zodat het lekker aangenaam is als je thuis komt. Maar dat gaat verder. Apparaten kunnen met elkaar communiceren en met ons 'spreken'. Dit is een immens grote markt. Geschat wordt dat die in 2022 meer dan 30 miljard zal beslaan en snel groter zal worden. 

Artificiële Intelligentie zal ook een groot aandeel hebben in nieuwe toepassingen van deze technologie. Denk aan: 

  • stem herkenning
  • foto en video herkenning
  • virtuele klanten service
  • gepersonaliseerde content en design
  • samenvoegen, mixen van de online en offline wereld
  • content door machines gecreëerd
  • door AI verrijkte marketing (algoritmes

Ook de toepassing van augmented, gemixte en virtuele realiteit.  

The Technology That Will Change the Internet (and WordPress) Drastically

Door John Oosterlaar

Hoi, ik zit ongeveer vanaf 1995 serieus op het internet. In 2007 ben ik voor mezelf begonnen. WordPress vind ik het beste (open-source) cms. Ik lees graag html, php, css en aanverwante webtalen. Dit is een blog over die materie.