Post 5.0

Ik lees minder nieuws over perikelen na de lancering van WP 5.0. WP Bepo. Dat kan natuurlijk aan mijn bronnen liggen. Maar misschien is alle koude uit de lucht gehaald en zijn we toch aardig bezig met:

The new block-based editor won’t change the way any of your content looks to your visitors. What it will do is let you insert any type of multimedia in a snap and rearrange to your heart’s content. Each piece of content will be in its own block; a distinct wrapper for easy maneuvering. If you’re more of an HTML and CSS sort of person, then the blocks won’t stand in your way. WordPress is here to simplify the process, not the outcome.

Waar ik toch nog steeds moeilijk aan kan wennen is het nieuwe thema 2019. Daar krijg ik toch minder mee voor elkaar dan ik gehoopt had. Immers, ik vond de voorganger verfrissend in zakelijk zin en minder blog. Van 2019 had ik toch meer verwacht.