Categorieën
WordPressed

Zoek met Google operatoren

We zijn over het algemeen vrij bedreven in het zoeken via zoekmachines, in ons land vooral via Google. Om niet te zeggen, we zijn ware informatie detectives geworden en zoeken zeker niet meer met één keywoord. Het algoritme brengt ons naar het resultaat, de SER. Met operatoren kunnen we nog specifieker informatie naar boven toveren. 

Het is een algemeen doel om met gerichte acties en handelingen een website te laten stijgen in de rangorde binnen een SER. WordPress heeft standaard al veel aan boord om dit te realiseren. Het is altijd noodzakelijk om onze positie te bepalen in het landschap waarbinnen de site opereert. Dat begint bij goed kijken naar onze concurrenten. Hoe doen die het? Wat doen zij beter? Gerichter zoeken is een onmisbare start. Kijk op searchenginejournal.com

Door John Oosterlaar

Hoi, ik zit ongeveer vanaf 1995 serieus op het internet. In 2007 ben ik voor mezelf begonnen. WordPress vind ik het beste (open-source) cms. Ik lees graag html, php, css en aanverwante webtalen. Dit is een blog over die materie.